Kommunikation

Här är några av de kommunikationstjänster vi erbjuder på Styrkebyrån.

Event
Det bästa eventet är det där du inte behöver fokusera på detaljerna utan enbart på att mingla med rätt personer. Vi har lång erfarenhet av att ratta allt från stora event på sportarenor till mindre, intima mingel där rätt stämning i samtalet är det viktigaste. Vi har all kompetens för hela eventet på Styrkebyrån: från full projektledning till underleverantörer av material, mat, dryck, teknik och musik.

PR
Vem vill du nå med ditt budskap? En nyhet om dig eller ditt företag behöver en plan för att nå ut till rätt målgrupp. Vi hjälper dig med strategi, PR-plan, målgruppsanalys, textproduktion, pressmeddelande, lansering eller kanske ett event. Allt beror på vem du vill nå – så ordnar vi det.

Textproduktion
En text säger allt, och en text behöver vara bra skriven. Vi hjälper till med alla typer av texter såsom pressmaterial, presentationsmaterial, företagsbeskrivningar.

Projektledning
För att ett projekt ska bli lyckat och klart i tid krävs bra projektledning. En bra projektledare är en god kommunikatör som leder och koordinerar alla delar i ett projekt. Vi har lång erfarenhet av både stora som små projekt, allt från långa kampanjer till mindre event. Lägg ditt projekt i våra trygga händer!

Stötta kommunikationsavdelning
Vi stöttar gärna upp på din arbetsplats vid behov, och har erfarenhet av roller som press- och PR-ansvarig, kommunikatör, digital strateg eller projektledare på stora kommunikationsavdelningar.

Strategisk kommunikation
Bolla dina utmaningar med någon som du gillar och litar på. Vi agerar rådgivare kring din kommunikation, löpande eller vid behov.

Digital kommunikation och sociala medier
Idag finns ingen skillnad mellan den analoga och den digitala världen. Snarare handlar det om var den du vill nå spenderar sin tid. Vi har lång erfarenhet av att kanalanpassa budskap och skapar dagligen innehåll för digitala- och sociala kanaler såsom webbplatser, Facebook, Instagram eller YouTube. Om du behöver en film, en podcast, en text eller en bild bestämmer vi tillsammans efter att vi tagit fram en kanalvalsstrategi.

Podcast
Poddradio är så himla roligt att göra och idag lyssnar mer än två miljoner svenskar på podd varje vecka. Vi gör allt inom poddproduktion – såsom innehållsproducerar, coachar programledare, spelar in, redigerar, publicerar och lanserar.

Filmproduktion
Om du vill berätta något viktigt är film det medium som ger bäst genomslag, till exempel i sociala medier. Ibland räcker det med en mobilfilm och ibland krävs en större produktion med ljud, ljus och en bättre kamera. Oavsett så hjälper vi dig med allt inom filmproduktionen från ax till limpa.