Om Oss

Oavsett om du driver en marknadsavdelning, jobbar med HR, behöver bygga ett starkt kommunikationsteam, starka medarbetare eller din egen starka kropp, har vi på Styrkebyrån kompetensen och resurserna. Vi jobbar med kunskap och vetenskap som grund, och har många års erfarenhet av att arbeta med kommunikation internt och externt. Vi bygger en stark grund att stå på – både för kommunikation och träning.

Clara Fröberg
Clara Fröberg är PR-konsult med en bakgrund som manusförfattare för långfilm. Sedan 2010 arbetar Clara Fröberg som kommunikationskonsult, med en bakgrund på byråer som Greenhill Relations och Springtime, som kommunikationsrådgivare för alla olika typer av uppdrag inom PR. Kommer senast från ett 15-månaders vikariat som PR-ansvarig på Internetstiftelsen i Sverige, IIS.

Clara Fröberg är licensierad personlig tränare från Eleiko samt Strength & Conditioning Coach med vidareutbildningar inom styrkelyft, rörlighet, kettlebells och träning under- och efter graviditet.

Johanna Barvelid
Johanna Barvelid är projektledare inom kommunikation med en bakgrund inom sports- och eventmarketing. Tidigare arbetade Johanna på Minnesota Communications med uppdrag både inom B2C och B2B.

Johanna är också licensierad personlig tränare från Eleiko samt Strength & Conditioning Coach med vidareutbildningar inom styrkelyft, rörlighet, kettlebells och träning under- och efter graviditet.

Läs mer om Styrkebyråns kommunikationstjänster här.

Läs mer om träningstjänster här.

Samarbetspartner
Vi samarbetar ofta med olika företag och människor som berikar våra liv och gör våra team starkare! Till exempel:

Another View AB

Greenhill Relations

Krutrök PR

Lofsangruppen

MrsJackson AB