Lyftargrupper

Styrkebyråns Lyftargrupper är för dig som vill träna med skivstång, älskar att nörda ner dig i teknik, nöta rörelser och såklart svettas i tuffa cirklar. Våra lyftargrupper är indelade i olika kategorier men gillar du styrketräning så finns något för alla.

För att ha koll på nyheter och när vi släpper nya grupper kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev, klicka på länken här för att anmäla dig.

Alla våra aktiviteter sker på Crossfit Eken,Fatburs Kvarngata 16B, nedre botten, ingång från allén
118 64 Stockholm

Kommande grupper

För att boka kommande grupper, mejla hello@styrkebyran.se.

Lyftardag 26 januari (fåtal platser kvar)

Våra popluära lyftardagar och helger brukar bli fullbokade direkt. En perfekt julklapp att ge bort till någon. Nu släpper vi platser till ett ny dag den  26 januari 2019. Mellan klockan 10.00 – 20.00 fördjupar vi oss i marklyft, knäböj och bänkpress och lite chins. Sedan avslutar vi med bubbel och snacks.

Du får:

  • 1x två timmars workshop i knäböj: teori och praktik
  • 1x två timmars workshop i marklyft: teori och praktik
  • 1x två timmars workshop i bänkpress/chins: teori och praktik
  • Mellanmål
  • Bubbel med snacks

För dig som älskar att lyfta, vill fila på din teknik och hänga tillsammans med andra starka människor (alla är välkomna). Du behöver inte ha lyft länge men vi vill att du ska ha tränat marklyft, bänkpress och knäböj förut. Vi individanpassar upplägget utifrån gruppen.

Pris

2200 kronor per person.

Praktiskt

Lördag 26 januari  10.00 – 20.00

Vi ses på Crossfit Eken, Stockholm

Boka på hello@styrkebyran.se

Tidigare grupper

Workshops i Lofsangruppens studio i oktober och november

I oktober och november kör vi två workshops: knäböj och marklyft. Under två timmar fokuserar vi på en basövning. Vi kör gemensam uppvärmning med övningar som vi rekommenderar och nöter sedan teknik och går sedan igenom basövningen knäböj eller marklyft både praktiskt och teoretiskt.

För vem?

För dig som älskar att träna och lyfta, vill fila på din teknik och hänga tillsammans med andra starka människor. Vi individanpassar upplägget utifrån gruppen.

När?

17 oktober knäböj 18.15- 20.15

14 november marklyft 18.15- 20.15

Pris:

700 kronor för en workshop.

Anmälan:

hello@styrkebyran.se

Betalning sker via faktura, skickas ut via epost i god tid före workshopen.

Plats

Obs att dessa workshops är i Lofsangruppens studio, Rosenlundsgatan 32, eftersom detta är innan vi flyttar till Crossfit Eken.

Fira med oss när vi flyttar till Eken – två workshops OBS FULLBOKAT!

I november flyttar vi in på Crossfit Eken på Södermalm i Stockholm, inte långt från den studio där vi har vår verksamhet i dag. Det vill vi såklart fira med dig! Den 17 november blir det därför inflyttningsfest med två stycken workshops.

Under två timmar fokuserar vi på en basövning. Vi kör gemensam uppvärmning med övningar som vi rekommenderar och nöter sedan teknik och går sedan igenom basövningen knäböj eller marklyft både praktiskt och teoretiskt. Du kan boka en workshop eller två.

För vem?
För dig som älskar att träna och lyfta, vill fila på din teknik och hänga tillsammans med andra starka människor. Vi individanpassar upplägget utifrån gruppen.

När?

Lördag 17 november

10-12 Böjbonanza

Knäböj, teoretiskt och praktiskt.

13.30 – 15.30 What what in the butt

Marklyft, teoretiskt och praktiskt.

Pris:

700 kronor för en workshop.

Anmälan:

hello@styrkebyran.se

Betalning sker via faktura, skickas ut via epost i god tid före workshopen.

Plats

Crossfit Eken
Fatburs Kvarngata 16B, nedre botten, ingång från allén
118 64 Stockholm

Lyftargrupp 3 gånger Guns and gains: bli starkare i överkroppen: Bänkpress, Chins och Pullups

Start 5 september. Styrkebyråns Guns and gains-grupp är för dig som vill bli starkare i överkroppen med fokus på bänkpress, chins och pullups inklusive ett träningsprogram.

Under tre tillfällen träffas vi för att jobba med bänkpress, chins och pullups. Dessutom går vi igenom assisterande övningar som gör dig starkare i dessa övningar. Vi träffas varannan vecka under sex veckor.  Efter första träffen får alla deltagare ett träningsprogram att följa för att utveckla sin överkroppsstyrka framåt.

För vem?
Styrkebyråns lyftargrupp Guns and gains är för dig som är van att styrketräna och vill fokusera på överkroppsstyrka.

Du bör ha tränat med skivstång tidigare men du behöver inte vara van att följa ett träningsprogram. Du tränar totalt tre pass med oss på våra träffar. Efter första tillfället får du ett individanpassat träningsprogram för sex veckor med 3-4 styrkepass per vecka på egen hand, för styrka i överkroppen baserat på dina förutsättningar.

Vi träffas onsdagarna 5 september, 19 september, 3 oktober.

Tid: 18.15-19.15

8 deltagare, pris 2400 kronor per person

 

FULLBOKAD Lyftargrupp Bli en beefcake: 3 gånger knäböj, marklyft och bänkpress

Start 5 september. Styrkebyråns Bli en beefcake-grupp är för dig som vill utvecklas i dina lyft och följas åt tillsammans med andra. Tillsammans följer ni träningsprogrammet Bli en beefcake 3-split.

Under tre tillfällen träffas vi för att jobba med basövningarna knäböj, marklyft, och bänkpress. Dessutom går vi igenom assisterande övningar som gör dig starkare i huvudövningarna. Vi träffas varannan vecka under 6 veckor.

För vem?
Styrkebyråns lyftargrupp Bli en beefcake är för dig som är vill träna med skivstång men vill lära dig mer eller nöta vidare på grunderna. För dig som vill bli starkare och bitigare. Du bör ha tränat med skivstång förut men behöver inte vara van att följa ett träningsprogram.

Vi träffas onsdagarna 5 september, 19 september, 3 oktober.

Tid: 19.45-20.45

8 deltagare per grupp, pris 2400 kronor per person.

För bokning av lyftargrupper mejla hello@styrkebyran.se

Lyftardag 18 augusti (fullbokad)

Vi har bokat träningsstudion den 18 augusti för en hel dag med basövningar. Under en dag fördjupar vi oss i marklyft, knäböj och bänkpress sedan avslutar vi med bubbel och snacks.

Du får:

  • 1x två timmars lyftargrupp i knäböj: teori och praktik
  • 1x två timmars lyftargrupp i marklyft: teori och praktik
  • 1x två timmars lyftargrupp i bänkpress: teori och praktik
  • Mellanmål
  • Bubbel med snacks

För dig som älskar att lyfta, vill fila på din teknik och hänga tillsammans med andra starka människor. Du behöver inte ha lyft länge men vi vill att du ska ha tränat marklyft, bänkpress och knäböj förut. Vi individanpassar upplägget utifrån gruppen.

Pris

2200 kronor per person.

Praktiskt

Lördag 18 augusti  10.00-20.00

Vi ses i Lofsangruppens studio på Rosenlundsgatan 32 i Stockholm.

Boka på hello@styrkebyran.se

 

Lyftarhelg

För närvarande inbokade helger: (28- 29 april: fullbokad), 2-3 juni (fullbokad) 22-23 september (fullbokad)

Under två dagar kör vi tre stycken teknikgrupper i marklyft, knäböj och bänkpress plus ett extra träningspass samt en föreläsning om styrketräning, hållbar livsstil och programteori. Lördag kväll äter vi middag tillsammans till självkostnadspris och minglar i studion (valfritt).

Du får:
– 1x två timmars lyftargrupp i knäböj: teori och praktik
– 1x två timmars lyftargrupp i marklyft: teori och praktik
– 1x två timmars lyftargrupp i bänkpress: teori och praktik
– 1x träningspass tillsammans för hela kroppen
– 1x föreläsning
– Mellanmål båda dagarna
– Lån av handduk och hygienprodukter i träningsstudion

För vem
För dig som älskar att lyfta, vill fila på din teknik och hänga tillsammans med andra starka kvinnor. Du behöver inte ha lyft länge men vi vill att du ska ha tränat marklyft, bänkpress och knäböj förut. Vi individanpassar upplägget utifrån gruppen.

Pris
3000 kronor per person.

Boende
Ordnar du själv.

Mat
Du står för frukost, lunch och middag själv. Vi står för mellanmål och grymt häng

Praktiskt

Lördag startar vi klockan 10.00. Gemensam middag lördagen för de som vill cirka 19.00.

Söndag 9.00-13.00. Vi ses i Lofsangruppens studio på Rosenlundsgatan 32 i Stockholm.

Övriga koncept

Maxa tillsammans med andra

Testa ditt max i något av de tre stora lyften ihop med andra! Vi lovar att det inte är ett dugg läskigt, utan bara roligt och mysigt! Under två timmar får du hjälp med uppvärmning samt hur du kan lägga upp lyften inför själva maxlyftet. Vi bjuder på kaffe och bulle och massor med härlig pepp!

 

Pris: 600 kronor per person

Lyftargrupp bli starkare i baksidan, med fokus på rumpan

(Baksidan av kroppen är för de allra flesta svagare än framsidan. Idag är vi dominanta i våra rörelser framför kroppen och aktiverar sällan den bakre kedjan. Därför kan vi istället lägga extra tid på baksidan då vi är på gymmet! Det finns fler övningar som stärker rumpan bättre än knäböj och marklyft! Tillsammans träffas vi och kör tre träningspass som fokuserar på baksidan och sätet, som förhoppningsvis kan inspirera till att lägga in mer baksidesfokus i din egen träning.

För vem: Styrkebyråns lyftargrupp för baksidan är för dig som är vill fokusera på baksidan på kroppen i din styrketräning, kanske kompletterande till din övriga sport till exempel löpning. Eller för dig som vill komma framåt med din styrketräning och få med dig rumpan. Passar för alla nivåer. Träning med skivstång förekommer i träningspassen.

 

8 deltagare, pris 2000 kronor per person

 Lyftargrupp 4 gånger Knäböj, Marklyft, och Bänkpress

(varannan vecka 8 veckor inkl program)

Styrkebyråns Lyftargrupp för dig som vill utvecklas i dina lyft och följas åt tillsammans med andra

Under 4 tillfällen träffas vi för att jobba med basövningarna knäböj, marklyft, och bänkpress. Dessutom går vi igenom assisterande övningar som gör dig starkare i huvudövningarna. Vi träffas varannan vecka under 8 veckor, efter första träffen får alla deltagare ett träningsprogram att följa under resterande veckor.

För vem

Styrkebyråns lyftargrupp är för dig som är van att styrketräna och vill testa på eller gå vidare med att bli starkare i basövningarna. Du bör ha tränat med skivstång tidigare men du behöver inte vara van att följa ett styrkeprogram. Du kör på egen hand 3-4 styrkepass per vecka med vårt styrkeprogram varav 1 varannan vecka med gruppen.

8 deltagare per grupp, pris 2800 kronor per person.

Lyftargrupp 6 gånger Knäböj, Marklyft, Stående press och Bänkpress

(Varannan vecka, 12 veckor inklusive träningsprogram)

Styrkebyråns Lyftargrupp för dig som vill utvecklas i dina lyft och följas åt tillsammans med andra

Under sex tillfällen träffas vi för att jobba med basövningarna knäböj, marklyft, stående press och bänkpress. Dessutom går vi igenom assisterande övningar som gör dig starkare i huvudövningarna. Vi träffas varannan vecka under 12 veckor, efter första träffen får alla deltagare ett träningsprogram att följa under resterande veckor. Den sista gången ses vi och testar våra max i några av övningarna!

För vem?
Styrkebyråns lyftargrupp är för dig som är van att styrketräna och vill testa på eller gå vidare med att bli starkare i basövningarna. Du bör ha tränat med skivstång tidigare men du behöver inte vara van att följa ett styrkeprogram. Du kör på egen hand 3-4 styrkepass per vecka med vårt styrkeprogram varav 1 varannan vecka med gruppen.

8 deltagare per grupp, pris 3600 kronor per person.

Lyftargrupp ett tillfälle, 2 timmar

Våra lyftargupper är för alla, vi anpassar alltid utifrån varje individ och du får feedback och hur du kan komma vidare i dina lyft utifrån var du står idag.

Vi har lyftargrupper för både nybörjare och fortsättning i:

Knäböj
Marklyft
Bänkpress
Chins och pullups

För vem?
Alla som älskar att lyfta men som har hamnat på en platå, vill lära sig, osäker på teknik eller som bara vill lyfta med andra.

Våra lyftargrupper anpassas utifrån där du är idag, vi går igenom rörelsen och tekniken samt vad som krävs av kroppen både när det gäller styrka, rörlighet och aktivering. Vi jobbar med rörelsen samt alternativa rörelser eller assisterande övningar så att du kan komma vidare i dina lyft. Vi pratar om duplicering det vill säga hur du ska tänka med vikt när du jobbar och hur du kommer vidare. Men framför allt lyfter vi, under en grupp har du möjlighet att göra massor med lyft. Du får återkoppling på din teknik och hur du kan jobba vidare.

Deltagare per grupp är beroende på antalet coacher.

1 coach 6 st

2 coacher 14 st

Samtliga lyftargrupper är två timmar långa och kostar 700 kr/person, dessa är indelade i både i en teoretisk- och en praktisk del.

Maxning

För lyftargrupp maxning krävs att du lyft regelbundet i minst ett år.

Här kommer vi under två timmar att maxa i knäböj, bänkpress och marklyft, precis som i tävling. Du kommer precis som om du tävlar göra tre lyft där du väljer ny vikt efter varje lyft. Tanken med denna grupp är att det ska kännas så tävlingslikt som möjligt och du kommer att få en totalpoäng för antal lyfta kilon (dock ej baserade på viktklasser). Uppvärmning sker gemensamt i varje gren.

Skräddarsydda grupper efter önskemål

Vi skräddarsyr gärna ett upplägg efter dina önskemål. Vi jobbar även med hälsa, friskvård och träning för företag.

För bokning av lyftargrupper mejla hello@styrkebyran.se