Julklappstips och ny lyftardag i januari

Klicka här för att prenumerera på Styrkebyråns nyhetsbrev så att du inte missar något och blir en klenis!

 Hallihallå! Julen närmar sig med stormsteg och vi hoppas att du inte struntar i att köra ett tungt pass i gymmet bara för att du behöver handla julklappar?! Här kommer därför några julklappstips från oss som går supersmidigt att beställa. Så du kan dra iväg och köra lite böj och bänk istället. Vi vill också passa på att tipsa om en kommande lyftardag som vi kör den 26 januari på Crossfit Eken där vi numera huserar. Tre workshops i böj, marklyft och bänkpress med mellanmål och mingel med snacks. Kommer bli störtlajbans! Du kommer väl?! 

Kram Johanna och Clara

Beställ Rumpboken senast 13 december för leverans innan jul

Julklappstips 1: Rumpboken

Rumpan är utgångspunkten för det mesta du tar dig för – oavsett om det gäller att dra tunga marklyft, springa eller bara hålla dig upprätt och ta dig runt i vardagen. Därför kan rumpan vara din främsta tillgång när den är vältränad och stark, eller din största bromskloss när den är svag och försummad. Rumpboken är boken för dig som vill ta din rumpträning till nya höjder, oavsett om du vill bygga en bubbelrumpa som får det att regna likes, prestera bättre i din idrott eller dra tyngre marklyft.

Köp Rumpboken här

I Rumpboken hittar du:

  • fyra olika träningsprogram
  • övningsguider
  • hemligheterna bakom effektiv rumpträning

Allt på vetenskaplig grund, med tydliga referenser till aktuell forskning.

Rumpboken går att köpa både som e-bok (pdf) och som tryckt bok (mjukband). E-boken kostar 299 kr, medan den tryckta boken kostar 339 kr. Boken ger vi ut tillsammans med Styrkelabbet. Här har Daniel Richter skrivit mer om boken.

Beställ senast 13 december för leverans före julafton!

Ny lyftardag 26 januari 2019

Julklappstips 2: Lyftardag

Våra popluära lyftardagar och helger brukar bli fullbokade direkt. En perfekt julklapp att ge bort till någon. Nu släpper vi platser till ett ny dag den  26 januari 2019. Mellan klockan 10.00 – 20.00 fördjupar vi oss i marklyft, knäböj och bänkpress och lite chins. Sedan avslutar vi med bubbel och snacks.

Du får:

  • 1x två timmars workshop i knäböj: teori och praktik
  • 1x två timmars workshop i marklyft: teori och praktik
  • 1x två timmars workshop i bänkpress/chins: teori och praktik
  • Mellanmål
  • Bubbel med snacks

För dig som älskar att lyfta, vill fila på din teknik och hänga tillsammans med andra starka människor (alla är välkomna). Du behöver inte ha lyft länge men vi vill att du ska ha tränat marklyft, bänkpress och knäböj förut. Vi individanpassar upplägget utifrån gruppen.

Pris

2200 kronor per person.

Praktiskt

Lördag 26 januari  10.00 – 20.00

Vi ses på Crossfit Eken, Stockholm

Boka på [email protected]

 

Fler julklappstips i Styrkebyrån shop

Linne Gains

Linne GAINS i svart med vit logo. Finns i storlek S, M, L. Kortare, luftig modell.

Köp linne här

Tights Styrkebyrån

Sköna tights i mjukt material, absolut ingen löparbralla. Blå färg, hög midja, Styrkebyrån-print på vänster vad. Vi älskar de här tajtsen! True to size, normala eller åt det större hållet i storlek.

Köp tightsen här

Rövband

Höftband 42 centimeter i omkrets, med ett lättare motstånd än vårt svarta band. Blå färg med logotyp Styrkebyrån. Bandet passar för aktivering och träning av rumpan såsom sidogång, höftlyft, sätesbrygga, sittande höftabduktioner, knäböj.

Köp rövband här

Våra populära träningsprogram

Guns och Gains – starkare i chins/pullups och bänk

Guns och gains – ett program för dig som vill fokusera på att träna överkroppen ungefär tre pass per vecka och bli starkare i chins, pullups och bänkpress. Programmet bygger på en fyra veckors progression  – det vill säga varje vecka ökar belastningen, volymen och intensiteten i passen.  Den fjärde veckan är en prehab/återhämtningsvecka.

Köp program här

 

Beefcake 3-split

Det är ett program för dig som vill träna tre styrkepass per vecka. Varje träningspass har två huvudövningar (böj, marklyft, bänkpress och stående press) och därefter följer tre assisterande övningar som syftar till att ge musklerna som du använder i basövningen en skjuts.

Köp programmet här

Hållfast kropp

Vill du börja lyfta tungt, är du ny på gymmet och inte vet hur du ska börja? Eller har du kommit av dig i träningen och behöver komma igång med igen? Tanken med träningspassen i Hållfast kropp är att de ska vara en låg tröskel att genomföra och att du ska kunna känna dig hemma på gymmet innan du börjar med tyngre skivstångsträning.

Köp programmet här


Styrkebyrån

Johanna Barvelid och Clara Fröberg och är licensierade personliga tränare samt Strength & Conditioningcoacher med vidareutbildningar inom styrkelyft, rörlighet och träning under- och efter graviditet. Vi finns i Stockholm på Crossfit Eken och håller regebundet utbildningar inom styrketräning, tränar våra PT-kunder samt producerar poddradion Styrkebyrån. Vi tränar alltid våra rövar i tre riktningar!

Du hittar alla avsnitten av Styrkebyrån i din podcastapp, Itunes eller på Spotify. Du hittar våra grymma träningsprogram och kläder i vår webbshop!

Besök oss på styrkebyran.se eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebook instagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.