Nya workshops, träningsprogram och inflyttningsfest

Tjaaa,

Nu har det gått hundra år sedan vi skickade ut nyhetsbrev – och som vi har producerat grejer sen dess! Vi är så sjukt taggade på hösten 2018 att vi håller på att levitera. Här kommer: två workshops i böj och mark i studion vi jobbar i nu på Söder, två nya workshops på Crossfit Eken dit vi flyttar i november (JEI), två jäkla bra träningsprogram och en uppvärmningsguide för de tre stora lyften. Och får du inte nog av oss så kommer en rumpbok i slutet av november och så ska vi till Örebro och hålla en lyftardag  och sen ska vi podda på Fitnessfestivalen… Och det händer andra grejer också. Klona oss! Vi älskart! Läs mer och puss på dig, kram Johanna och Clara

Workshops i Lofsangruppens studio i oktober och november

I oktober och november kör vi två workshops: knäböj och marklyft. Under två timmar fokuserar vi på en basövning. Vi kör gemensam uppvärmning med övningar som vi rekommenderar och nöter sedan teknik och går sedan igenom basövningen knäböj eller marklyft både praktiskt och teoretiskt.  

För vem?

För dig som älskar att träna och lyfta, vill fila på din teknik och hänga tillsammans med andra starka människor. Vi individanpassar upplägget utifrån gruppen.

När?

17 oktober knäböj 18.15- 20.15

14 november marklyft 18.15- 20.15

Pris:

700 kronor för en workshop.

Anmälan:

[email protected]

Betalning sker via faktura, skickas ut via epost i god tid före workshopen.

Plats

Obs att dessa workshops är i Lofsangruppens studio, Rosenlundsgatan 32, eftersom detta är innan vi flyttar till Crossfit Eken.

Festa och fira med oss när vi flyttar till Eken – två workshops

I november flyttar vi in på Crossfit Eken på Södermalm i Stockholm, inte långt från den studio där vi har vår verksamhet i dag. Det vill vi såklart fira med dig! Den 17 november blir det därför inflyttningsfest med två stycken workshops.

Under två timmar fokuserar vi på en basövning. Vi kör gemensam uppvärmning med övningar som vi rekommenderar och nöter sedan teknik och går sedan igenom basövningen knäböj eller marklyft både praktiskt och teoretiskt. Du kan boka en workshop eller två.

För vem?
För dig som älskar att träna och lyfta, vill fila på din teknik och hänga tillsammans med andra starka människor. Vi individanpassar upplägget utifrån gruppen.

När?

Lördag 17 november

10-12 Böjbonanza

Knäböj, teoretiskt och praktiskt.

13.30 – 15.30 What what in the butt

Marklyft, teoretiskt och praktiskt.

Pris:

700 kronor för en workshop.

Anmälan:

[email protected]

Betalning sker via faktura, skickas ut via epost i god tid före workshopen.

Plats

Crossfit Eken
Fatburs Kvarngata 16B, nedre botten, ingång från allén
118 64 Stockholm

Nya program Guns och Gains

Nu har vi släppt programmet Guns och gains! Det är ett program för dig som vill fokusera på att träna överkroppen ungefär tre pass per vecka och bli starkare i chins, pullups och bänkpress.

Programmet är för dig som vill fokusera på att bli starkare i överkroppen. För dig som vill bli bitigare och få större rygg och armar!

Det bygger på en fyra veckors progression – det vill säga varje vecka ökar belastningen, volymen och intensiteten i passen. Den fjärde veckan är en prehab/återhämtningsvecka.

Programmet innehåller:

  • Prehab och uppvärmning/aktivering
  • Styrketräning med fokus på chins, pullups och bänkpress
  • Assisterande övningar för att förebygga skador och inte minst få större armar, rygg och bröstmuskulatur!

För vem?

  • Nivå 1 för dig som idag kan inte kan göra någon chinup eller pullup, eller kan göra 1- 4 med det bredaste gummibandet (cirka 1 decimeter brett).
  • Nivå 2 för dig som kan göra runt 3-5 chins med ett mellanbrett gummiband (cirka 2-5 centimeter brett).
  • Nivå 3 för dig som kan göra runt 1 eller flera chins utan hjälp.

Tanken med programmet är att du ska kunna gå vidare från en nivå till nästa om det känns bra och du ökar styrkemässigt. Alla tre nivåer ingår i köpet av programmet!

Pris: 249 kronor och du köper det här.

Nytt program Beefcake 2split

En av nykomligarna i vår shop är Beefcake 2. Det är vårt populära Beefcake-program men med 2 pass per vecka. Det vänder sig till dig som bara vill eller kan träna två styrkepass i veckan.

Det är ett program för dig som vill träna två styrkepass per vecka. Varje träningspass har två huvudövningar (knäböj, marklyft, bänkpress) och därefter följer tre assisterande övningar som syftar till att ge musklerna som du använder i basövningen en skjuts.

Programmet bygger på en fyra veckors progression – varje vecka ökar belastningen, volymen och intensiteten i passen. Den femte veckan är en bodybuildingvecka.

Efter fem veckor börjar du om på vecka ett igen, nu förhoppningsvis med ökad belastning i övningarna. Det här programmet kan du köra så länge du tycker det är kul och du går framåt, men vi rekommenderar att du tränar minst tre cykler det vill säga 15 veckor.

För vem?

  • Du som tidigare har lyft med skivstång, provat på basövningarna knäböj, marklyft och bänkpress och vill följa ett program.
  • Du som kört vårt program Hållfast kropp och känner att du vill ta ett steg vidare.

I programmet ingår även våra tankar kring framgångsfaktorer som stress, sömn, kost, mål, kontinuitet och dokumentation av träningen.

Pris: 249 kronor och du köper det här.