Nytt år, nya grupper, nytt utseende

Alltså vi är SÅ taggade som vanligt – här kommer en uppdatering från oss om allt kul som händer på Styrkebyrån i vår! 2018 är i full gång för oss och du har väl inte missat att vi bytt utseende i alla våra kanaler? En nyhet är också att vi nu släpper in företag att samarbeta med oss.

Kram från Johanna och Clara

Nya lyftargrupper från april

Äntligen släpper vi vårens kommande lyftargrupper. Vi är helt överväldigade över att så många vill komma och träna och lyfta med oss! Alla grupper vi släppte senast är fullbokade, till och med lyftarhelgen i slutet av april, med långa väntelistor. Nya upplägg som kommer från april:

Lyftargrupp 3 gånger Bli starkare i överkroppen: Bänkpress, Chins och Pullups

(varannan vecka i 6 veckor)

Start: 18 april

Styrkebyråns Lyftargrupp för dig som vill bli starkare i överkroppen med fokus på bänkpress, chins och pullups inkl program.

Under tre tillfällen träffas vi för att jobba med bänkpress, chins och pullups. Dessutom går vi igenom assisterande övningar som gör dig starkare i dessa övningar. Vi träffas varannan vecka under sex veckor, efter första träffen får alla deltagare ett träningsprogram att följa för att utveckla sin överkroppsstyrka framåt.

För vem: Styrkebyråns lyftargrupp är för dig som är van att styrketräna och vill fokusera på överkroppsstyrka. Du bör ha tränat med skivstång tidigare men du behöver inte vara van att följa ett styrkeprogram. Du tränar totalt tre pass med oss på våra träffar. Efter första tillfället får du ett träningsprogram för sex veckor med 3-4 styrkepass per vecka på egen hand, för styrka överkroppen.

Vi träffas onsdagarna 18 april, 2 maj, 16 maj
Tid: 18.15-19.15

8 deltagare, pris 2400 kronor per person.

Lyftargrupp bli starkare i baksidan, med fokus på rumpan
Baksidan av kroppen är för de allra flesta svagare än framsidan. Idag är vi dominanta i våra rörelser framför kroppen och aktiverar sällan den bakre kedjan. Därför kan vi istället lägga extra tid på baksidan då vi är på gymmet! Det finns fler övningar som stärker rumpan bättre än knäböj och marklyft! Tillsammans träffas vi och kör tre träningspass som fokuserar på baksidan och sätet, som förhoppningsvis kan inspirera till att lägga in mer baksidesfokus i din egen träning.

För vem: Styrkebyråns lyftargrupp för baksidan är för dig som är vill fokusera på baksidan på kroppen i din styrketräning, kanske kompletterande till din övriga sport till exempel löpning. Eller för dig som vill komma framåt med din styrketräning och få med dig rumpan. Passar för alla nivåer. Träning med skivstång förekommer i träningspassen.

Vi träffas onsdagarna 18 april, 2 maj, 16 maj

Tid: 19.30-20.30

8 deltagare, pris 2000 kronor per person

Lyftarfys
Fortsätter köra vår Lyftarfys i studion varannan vecka (ojämna veckor) kl 18.15-19.15

Nästa gång är nu på onsdag 31/1 (fullbokad).

PT är friskvårdsberättigat från januari
Från och med nu är friskvårdsbidraget okej att använda till personlig träning! Äntligen kan fler få hjälp att veta vad de ska använda det där gymkortet till! Jei säger vi, och jei till alla våra PT-kunder!

Hälsa är lönsamt – friskvård för företag
Vi har kickat igång 2018 med massor av planer och nya projekt. Ett av dem är att vi utökar vår träningsverksamhet till att även hjälpa företag med friskvård. Hälsa och träning är något som på många arbetsplatser kopplas in först när en medarbetare blir sjuk på ett eller annat sätt. Vi tror på att hälsoarbetet på ett företag måste grundas på ledningsnivå, och att det inte alls handlar om att få folk att gå till gymmet 60 minuter på en vecka eller att alla anställda får ett gymkort eller en friskvårdscheck till ett motionslopp. I avsnitt 27 av podden Sweaty Business säger tränaren Erik Börjesson att 2018 är året då företag kommer börja anställa tränare istället för att köpa gymkort till alla. YAS säger vi!

Hälsa betyder att vi lever gott, mår bra på jobbet och hemma, har energi till att röra på oss och att vi kopplar ihop hjärnan med resten av kroppen. Vi erbjuder både små och stora hälsopaket för företag, allt från enskilda föreläsningar om vardagsmotion och livspussel, till stora hälsosatsningar där vi tillsammans med en hel organisation sätter ett mätbart mål och hjälper alla på individnivå att nå det. Läs mer om våra företagstjänster här.

Testa ditt max med oss den 18 februari!
Kom och maxa med oss! Du som älskar knäböj, marklyft eller bänkpress och som vill prova hur det känns att testa ditt max tillsammans med andra (som hejar på dig!).  Kom till oss och spendera en dag där vi slår personliga rekord, utför massa lyft, fikar och hänger. Vi träffas i Lofsangruppens Studio och du som vill kan testa ditt max i knäböj, marklyft och/eller bänkpress – du väljer själv vilka lyft och övningar. Som på tävling får du tre försök att lyfta i varje övning. Att testa sitt max kan vara ett bra sätt att avdramatisera att tävla styrkemässigt – de flesta springer inte mil-loppet för att vinna det utan för att det är kul och motiverande! Du tävlar inte i någon viktklass, och dina mål sätter du själv. Efter dina lyft får du ett diplom med din totala poäng. Vi bjuder på kaffe, bullar (såklart!) och annat fika.  700 kronor per deltagare. Boka din plats på [email protected], skriv MAXNING i ämnesraden.  Kom, kom, kom!

När: Söndag 18 februari kl 10-15

Plats: Lofsangruppens studio, Rosenlundsgatan 32, Stockholm.

 

Styrkebyråns Facebookgrupp – Styrebyråns community
Du missar väl inte att hänga i vår Facebook-grupp? Här snackas det hejvilt just nu om magnesium, stänger, vikter, hantlar och vanligt käk. In och joina – vi lägger ut en hel del saker här som inte postas nån annanstans! Alla välkomna – han, hon, hen! BÄSTA GRUPPEN!