Nytt år, nya workshops, ny lyftarhelg och nya program

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Klicka här för att prenumerera på Styrkebyråns nyhetsbrev så att du inte missar något och blir en klenis!

 Hallihallå! Nu kör vi ett nytt år! Är du personen som gillar nyårslöften eller skippar du det? Vårt tips är att ta med det som var bra från 2018 och fortsätta med det. Fokusera på det du gjorde bra istället för det som var negativt. Nytt år ger ändå en härlig känsla och även om vi inte är så mycket för löften hit och dit så gillar vi nya tider. Tack för 2018 nu kör vi vidare 2019 med massa härliga nyheter som en ny lyftarhelg och flera teknikworkshops på Crossfit Eken. Hänger du med?

Kram Johanna och Clara

Nya workshops och ny lyftarhelg

Nu släpper vi nya workshops för våren. En workshop pågår i två timmar och vi blandar praktik och teori. Vi pratar om och tillämpar de principer som finns inom styrketräning och vi gör sjukt många lyft tillsammans. Syftet med dessa två timmar är att du ska få en större förståelse för dina lyft och verktyg att jobba med din egen teknik.

Workshops våren 2019

24 mars

08:00-10:00 Bänkpress

11.30-13.30 Knäböj

14 april 

08:00-10:00 Marklyft

11.30-13.30 Chins och pullups

19 maj

08:00-10:00 Knäböj

11.30-13.30 Bänkpress

Pris:

800 kr inklusive moms för 2 timmars workshop per person

Plats:

Crossfit Eken, Stockholm

Anmälan:

Boka på [email protected]

Lyftarhelg 4-5 maj

Våra popluära lyftarhelger brukar bli fullbokade direkt. Nu släpper vi platser till vårens lyftarhelg den 4-5 maj.

Under två dagar kör vi tre stycken teknikgrupper i marklyft, knäböj och bänkpress. Vi håller också en teoretisk workshop tillsammans med alla deltagare om styrketräning, förutsättningar och programmering.

Lördag kväll äter vi middag tillsammans till självkostnadspris och minglar i studion (valfritt). Helgen avslutas med ett gemensamt träningspass där vi jobbar med hela kroppen och bara kör!

Du får:
– 1x två timmars workshop i knäböj: teori och praktik
– 1x två timmars workshop i marklyft: teori och praktik
– 1x två timmars workshop i bänkpress: teori och praktik
– 1x träningspass tillsammans för hela kroppen
– 1x föreläsning
– Mellanmål båda dagarna

För vem
För dig som älskar att lyfta, vill fila på din teknik och hänga tillsammans med andra starka personer. Du behöver inte ha lyft länge men vi vill att du ska ha tränat marklyft, bänkpress och knäböj förut. Vi individanpassar upplägget utifrån gruppen.

Pris

3200 kronor per person.

Datum och tid:

Lördag 4 maj heldag – söndagen 5 maj halvdag.

Plats:

Crossfit Eken, Stockholm

Boka på:

[email protected]

Nya program i shoppen fredag 24 januari

Bli en badass – maxstyrka

Det är ett program för dig som vill träna ungefär tre pass per vecka och bli starkare

i knäböj, bänkpress och marklyft. I det här träningsprogrammet fokuserar vi mer på baslyften än i vårt populära program Bli en beefcake. Här koncentrerar vi oss mer på tekniken och ökar den totala volymen i lyften. Du kommer att jobba med bland annat pausade lyft, excentriska lyft och jobba upp till en dagstung singel.

 

Bli en badass – hypertrofi

Det är ett program för dig som vill träna för att öka volymen på dina muskler och bli biffigare. Det är ett perfekt program för dig som vill ta en paus från maxstyrkan och variera din träning i några veckor innan du går tillbaka till ditt klassiska lyftarupplägg

Nyheter i podden – korta torsdagsavsnitt

Du har väl inte missat att podden kommer ut två gånger i veckan nu? Vårt vanliga måndagsavsnitt med ett babbligt intro och ett nytt, kortare faktabaserat avsnitt på torsdagar. I torsdagsavsnitten slipper du snickisnack om strumpsortering och sex. De går pang på rödbetan, som nu i torsdags: vilka är fördelarna med isolerade styrketräningsövningar och vilka gillar vi? Du hittar avsnittet i din podcastapp eller på Spotify.

Tips från shoppen

Mössa

Svart mössa onesize med tryck Styrkebyrån. En mössa för dig som vill vara cool på grund av anledning.

Material:
100 procent akryl

Köp mössan här

Rumpboken

Rumpboken är boken för dig som vill ta din rumpträning till nya höjder, oavsett om du vill bygga en bubbelrumpa som får det att regna likes, prestera bättre i din idrott eller dra tyngre marklyft.

Köp rumpboken här

Rövband

Höftband 42 centimeter i omkrets, med ett lättare motstånd än vårt svarta band. Blå färg med logotyp Styrkebyrån. Bandet passar för aktivering och träning av rumpan såsom sidogång, höftlyft, sätesbrygga, sittande höftabduktioner, knäböj.

Köp rövband här


Styrkebyrån

Clara Fröberg och Johanna Barvelid och är licensierade personliga tränare samt Strength & Conditioningcoacher med vidareutbildningar inom styrkelyft, rörlighet och träning under- och efter graviditet. Vi finns i Stockholm på Crossfit Eken och håller regebundet utbildningar inom styrketräning, tränar våra PT-kunder samt producerar poddradion Styrkebyrån. Vi tränar alltid våra rövar i tre riktningar!

Du hittar alla avsnitten av Styrkebyrån i din podcastapp, Itunes eller på Spotify. Du hittar våra grymma träningsprogram och kläder i vår webbshop!

Besök oss på styrkebyran.se eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebook instagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.