Friskvård för företag

Hälsa och träning är något som på många arbetsplatser kopplas in först när en medarbetare blir sjuk på ett eller annat sätt. Vi tror att hälsoarbetet på ett företag måste finnas med i grundvärderingarna, på ledningsnivå, och att det inte bara handlar om att få folk att gå till gymmet 60 minuter varje vecka eller att alla anställda får en friskvårdscheck till ett motionslopp.

Hälsa och friskvård betyder att vi lever länge, mår bra på jobbet och hemma, har energi till att vilja röra på oss och att vi kopplar ihop hjärnan med resten av kroppen.

Styrkebyrån erbjuder både små och stora hälsopaket för företag, allt från enskilda föreläsningar om vardagsmotion och livspussel, till stora hälsosatsningar där vi tillsammans med en hel organisation sätter ett mätbart mål och hjälper alla på individnivå att nå det.

Här är några av Styrkebyråns företagstjänster:

Hälsa på jobbet
Hälsa på jobbet behöver inte vara att alla går och tränar på lunchen, utan hälsa är för de allra flesta att se över sin vardag – hur skapar jag förutsättningar för att må bra? Vi erbjuder alla kollegor kostrådgivning, samtal, träningsprogram, personlig träning, small group med kollegor.

Träning individuellt eller i grupp
Vi håller i styrketräning i grupp för de kollegor som vill köra ihop och / eller individuell träning. I våra lokaler på Söder i Stockholm har vi möjlighet att ta emot små som stora grupper.

Föreläsningar

    • Hur skapar jag balans i vardagen? Måste alla springa lopp eller lyfta 100 kilo för att vara “vältränade”? Att må bra betyder så mycket mer – och kan handla om små saker som att välja bra saker att äta till middag eller en promenad.
    • Träna målinriktat – vad betyder det?
    • Bli stark – hur funkar det?

Större utmaningar
Tillsammans gör vi en utmaning för alla medarbetare som vill vara med. Via en skräddarsydd app sätter vi upp individuella mål och hjälper era medarbetare att nå dem. Till exempel kan vi tillsammans sätta upp ett mål om att göra en bergsbestigning på ett utsatt datum. Vad behöver vi för att klara det? Vi tar hand om alla i teamets kostprepp och träning för att klara prestationen.

Kontakta oss på hello@styrkebyran.se eller ring oss för att få veta mer.