Om Oss

Vi är personliga tränare som brinner för att lära ut tunga lyft. Tillsammans driver vi sedan 2014 Styrkebyrån, som både är en populär podcast om styrketräning och namnet på vårt företag. “Vi är en inkörsport till tyngre droger” brukar vi skämtsamt säga, och kan efter fyra år konstatera att hundratals, framför allt kvinnor, via oss hittat till de fria vikterna på gymmet. Välkommen!

Clara Fröberg
Clara Fröberg är licensierad personlig tränare från Eleiko samt Strength & Conditioning Coach med vidareutbildningar inom styrkelyft, rörlighet, kettlebells och träning under- och efter graviditet.

Clara Fröberg är sedan 2010 PR-konsult med en bakgrund som manusförfattare för långfilm. Har jobbat på byråer som Greenhill Relations och Springtime, som kommunikationsrådgivare för alla olika typer av uppdrag inom PR. Senaste större uppdraget var ett 15-månaders vikariat som PR-ansvarig på Internetstiftelsen i Sverige, IIS.

Johanna Barvelid
Johanna är också licensierad personlig tränare från Eleiko samt Strength & Conditioning Coach med vidareutbildningar inom styrkelyft, rörlighet, kettlebells och träning under- och efter graviditet.

Johanna Barvelid är sedan tidigare projektledare inom kommunikation med en bakgrund inom sports- och eventmarketing. Tidigare arbetade Johanna på Minnesota Communications med uppdrag både inom B2C och B2B.

Läs mer om träningstjänster här.

Samarbetspartner
Vi samarbetar ofta med olika företag och människor som berikar våra liv och gör våra team starkare! Till exempel:

Another View AB

Greenhill Relations

Krutrök PR

MrsJackson AB

Styrkelabbet

Fotograf Anna Åberg